Close

SP-Kattotoimitus

Puurakenteisilla SP-suurelementeillä voidaan toteuttaa lähes halli kuin halli. Elementtijärjestelmä perustuu pitkälle esivalmistettuihin katto- ja seinäelementteihin jotka asennetaan erillisen rungon päälle.

Runkona hallissa voi olla puu-, teräs- tai betonirunko. Elementtien kantavat rakenteet mitoitetaan kohdekohtaisesti jolloin hyvinkin monen tyyppiset rakenneratkaisut ovat mahdollisia.

SP-kattotoimitus

SP-elementtitoimitus on oikea ratkaisu silloin, kun valmiin rungon päälle tarvitaan kattoelementtejä, seinäelementtejä tai molempia. Elementtitoimitus on yksinkertaista ja helppoa, koska suunnittelemme, valmistamme ja asennamme elementit paikoilleen. SP-elementtitoimitus on valmis ratkaisu erillisrunkoisten hallien elementointiin.

SP-kattoelementit ovat pitkälle esivalmistettuja puurunkoisia suurelementtejä. Elementtien leveys on noin 2,5 m ja pituus enintään noin 25 m. Kattoelementit asennetaan puu-, betoni- tai teräsrungon päälle moniaukkoisena. Myös yksiaukkoiset elementit ovat mahdollisia aina 16 m:n pituuteen asti.

Kattoelementtitoimitus on erittäin nopea tapa toteuttaa katto sillä elementin alapinnassa on verhoilu valmiina ja varsin usein yläpinnassa vedeneristekermi jo tehtaalla. Lämmöneristeenä käytetään mineraalivillaa (EcoRoof) tai polyuretaanieristettä (ProRoof). Elementit toimitetaan pääsääntöisesti asennettuna sisältäen myös valmistussuunnittelun.

Puuelementeillä voidaan toteuttaa myös lämmöneristeettömiä kattoja. Tälläisissä kohteissa saavutetaan puukattoelementeillä merkittäviä etuja kuten sääsuojaus ja asennusvaiheen nopeus.
spe-kattotoimitus
SP Elementit - kattotoimitus, Tampere

SP-kattotoimitus sisältää:

Tekniset tiedot

Tuulettuva ECO ROOF kattoelementti

Tuulettuva kattoelementti on tehokas ja taloudellinen ratkaisu lähes kaikkeen hallirakentamiseen. Kattoratkaisun toteuttaminen ECO ROOF – kattoelementillä mahdollistaa muun muassa pitkätkin ulokeräystäät jo tehdasasennettuna ja pintakäsiteltynä. Katon alapinnan verhoilun voi valita melko vapaasti kuitenkin huomioiden kohteen käyttötarkoitus ja palovaatimukset. Kattorakenteen kokonaiskorkeus on tyypillisesti noin 620 mm. Kattoelementin yläpintaan on jo tehtaalla asennettu PVC 1-kerroskate tai kumibitumipohjakermi mutta myös ruodelaudoitus + aluskate ovat mahdollisia.

Polyuretaanieristeinen PRO ROOF kattoelementti

Polyuretaanieristeinen PRO ROOF – kattoelementti on kokonaistaloudellinen kattoratkaisu halleihin. Varsinkin tilanteissa, kun tarvitaan erityisen hyvää tiiviyttä tai hallissa vallitsee erityisolosuhteet (kuten jää- ja uimahallit) niin PRO ROOF – kattoelementti on toimivin valinta kattoon. Elementin rakenne on varsin ohut (kokonaiskorkeus noin 420 mm) ja usein kevyempi kuin ECO ROOF – kattoelementti. PRO ROOF – katon tehokas lämmöneriste mahdollistaa myös matalaenergia- tai passiivitason kattoratkaisun vaivattoman toteutuksen. Ratkaisu on tuulettumaton rakenne joka yksinkertaistaa ja ratkaisee mm paloteknisiä asioita, sillä kattorakenteessa ei ole ontelopalon mahdollistavaa tuuletustilaa.
SPE Deck Roof tuotelogo

DECK ROOF kattojärjestelmä

Kattoelementtijärjestelmä joka soveltuu käytettäväksi kantavan holvin päälle tehtäväksi kattorakenteeksi. Ratkaisu sisältää puurunkoiset pukkielementit 4-6 min välein sekä kattoelementit näiden päälle. Lue lisää

Kanssamme parhaaseen lopputulokseen:

1. Suunnittelu

Saat asiantuntemuksemme käyttöösi jo suunnitteluvaiheessa.

2. Valmistus

Huolehdimme toimituksen kuivaketjusta materiaalista valmiiseen kattoon.

3. Asennus ja käyttöönotto

Toimitusvarmuutemme on huippuluokka.

Ota yhteyttä