Close

SP-Seinätoimitus

SP-Seinätoimitus

SP-elementtitoimitus on oikea ratkaisu silloin, kun valmiin rungon päälle tarvitaan kattoelementtejä, seinäelementtejä tai molempia. Elementtitoimitus on yksinkertaista ja helppoa, koska suunnittelemme, valmistamme ja asennamme elementit paikoilleen.

SP-elementtitoimitus on valmis ratkaisu erillisrunkoisten hallien elementointiin. Puurunkoiset SP suurseinäelementit mahdollistavat monipuoliset seinäratkaisut kaikkeen hallirakentamiseen. Lämmöneristeenä elementissä voi olla polyuretaani (ProWall) tai mineraalivilla (EcoWall). SP Seinäelementit soveltuvat kaikkiin paloluokkiin kuten myös kaikkien runkorakenteiden ulkopintaan.

Tyypillisiä käyttökohteita ovat liike- ja liikuntarakentaminen sekä julkiset kohteet kuten jäähallit, koulut ja monitoimihallit. Julkisivuverhoilu on vapaasti valittavissa ja se toteutetaan lähes aina työmaatyönä. Elementtien aukotus voidaan toteuttaa pääsääntöisesti ilman apurunkoja jolloin tavanomaisesta poikkeavatkin ovet tai ikkunat ovat mahdollisia. Lujaan puurakenteiseen seinäelementtiin on helppo kiinnittää seinälle tulevia kalusteita, varusteita ja muita rakenteita.

SP-seinätoimitus sisältää:

Runko- ja kattotoimitus

Kansamme parhaaseen lopputulokseen:

1. Suunnittelu

Saat asiantuntemuksemme käyttöösi jo suunnitteluvaiheessa.

2. Valmistus

Huolehdimme toimituksen kuivaketjusta materiaalista valmiiseen kattoon.

3. Asennus ja käyttöönotto

Toimitusvarmuutemme on huippuluokka.

Ota yhteyttä