Close

Asiakastarinat

Asiakkaamme kertovat

Uskomme vahvasti puurakentamiseen ja hyvän palvelun kysyntään nyt ja tulevaisuudessa. Kehitämme tuotteitamme ja toimintapamme jatkuvasti asiakkaidemme tarpeiden mukaan.

KOy Lentoasemantie

Joustavaa yhteistyötä

”Yhteistyö SP Elementtien kanssa oli luontevaa projektin alusta asti. SP Elementtien porukka on ammattitaitoista ja he osaavat hommansa suunnittelusta asennukseen asti. Työmaalla kaikki tapahtui sovitusti ja saimme apua esimerkiksi puurakenteiden suojaukseen. Projekti oli hyvä kokemus ja aiomme jatkossakin tehdä kattoja yhdessä.”

Rakennusliikkeen edustaja  

Mikko Syväjärvi

KOy Lentoasemantie, Pirkkala

Pimara Oy

Hallikokonaisuus valmistuu sovitusti

”Valitsimme SP Elementit rakenteilla olevan hallikokonaisuuden katto- ja runkotoimittajaksi. Ensimmäisistä keskusteluista lähtien kaikki lupaukset ovat toteutuneet ja toimitukset ovat valmistuneet sovitusti ja ajallaan. Yhteistyö on ollut sujuvaa sekä työn ja tuotteiden laatu kohdallaan. Olemme kokonaisuuteen erittäin tyytyväisiä.”

 

Vesa-Matti Mäkinen

Toimitusjohtaja

Pimara Oy

Brand Toimitilat Oy

Luottamuksemme arvoinen kumppani

”Toimitilojen valmistuminen aikataulussa on meille yrityksenä erittäin tärkeä asia. SP Elementtien toimitusajat ovat pitäneet ja mahdolliset reklamaatiot on hoidettu nopeasti kuntoon. Arvostamme myös SP Elementtien ratkaisujen joustavuutta, esimerkiksi sisäpintatoiveemme on ovat toteutuneet helposti. SP Elementit ovat toiminnallaan lunastaneet luottamuksemme ja sitä kautta kumppanuuden.”

 

Timo Hakkarainen

Brand Toimitilat Oy

Ylöjärven Puu Oy

Hiilineutraali halli ja sujuvaa yhteistyötä

”Puuelementit ovat meille luonnollinen valinta, sillä liiketoimintamme perustuu puuhun. Hiilen sitoutuminen puuhalliin on meille positiivinen asia. Haluamme edistää puurakentamista ja tuoda puun käytön etuja myös asiakkaidemme tietoisuuteen. Olin vastaavana mestarina hallihankkeessa. Yhteistyö SP Elementtien kanssa oli sujuvaa ja olin koko ajan kartalla hankkeen etenemisestä.”

 

Mika Marjolahti

Yrittäjä

Ylöjärven Puu Oy