Close

Asiakastarinat

Asiakkaamme kertovat

Olemme keränneet tietopaketin hallihankeen puuelementtien suunnittelua varten. Vuosien kokemus on kasvattanut meille asiantuntemusta, jonka tarjoamme käyttöösi. Tutustu ratkaisujemme hyötyihin.

Pimara Oy

Hallikokonaisuus valmistuu sovitusti

”Valitsimme SP Elementit rakenteilla olevan hallikokonaisuuden katto- ja runkotoimittajaksi. Ensimmäisistä keskusteluista lähtien kaikki lupaukset ovat toteutuneet ja toimitukset ovat valmistuneet sovitusti ja ajallaan. Yhteistyö on ollut sujuvaa sekä työn ja tuotteiden laatu kohdallaan. Olemme kokonaisuuteen erittäin tyytyväisiä.”

Brand Toimitilat Oy

Luottamuksemme arvoinen kumppani

”Toimitilojen valmistuminen aikataulussa on meille yrityksenä erittäin tärkeä asia. SP Elementtien toimitusajat ovat pitäneet ja mahdolliset reklamaatiot on hoidettu nopeasti kuntoon. Arvostamme myös SP Elementtien ratkaisujen joustavuutta, esimerkiksi sisäpintatoiveemme on ovat toteutuneet helposti. SP Elementit ovat toiminnallaan lunastaneet luottamuksemme ja sitä kautta kumppanuuden.”

Ylöjärven Puu Oy

Hiilineutraali halli ja sujuvaa yhteistyötä

”Puuelementit ovat meille luonnollinen valinta, sillä liiketoimintamme perustuu puuhun. Hiilen sitoutuminen puuhalliin on meille positiivinen asia. Haluamme edistää puurakentamista ja tuoda puun käytön etuja myös asiakkaidemme tietoisuuteen. Olin vastaavana mestarina hallihankkeessa. Yhteistyö SP Elementtien kanssa oli sujuvaa ja olin koko ajan kartalla hankkeen etenemisestä.”