SP Elementit – Hyödyt ja palvelut
Rakentajille

SP Elementit Oy tarjoaa hallirakentajille helpon, nopean ja vaivattoman tavan hankkia hallin katon tai vaikka kokonaistoimituksen seinineen ja runkoineen. Toimitamme rakenteet tuoteosakauppana sisältäen suunnittelun ja asennuksen joka edesauttaa rakentajan pääurakkaa monella tavalla.

Kun katon alapintaan asennetaan valmis verhoilu jo tehtaalla, voidaan työmaalla aloittaa lattiatyöt tai katon alapuolen tekniikka-asennukset erittäin varhaisessa vaiheessa. Vastaavasti katon yläpinnan vedeneristekermi suojaa rakenteita heti alusta alkaen, kun kermi asennetaan jo tehtaalla. Jos katossa on sisäpuolinen vedenpoisto niin kattokaivot ja kaadot niille on myös elementeissä jo tehtaalta lähtien.

Teemme asennustöitä ympäri vuoden ja pitkän sekä kattavan projektiosaamisemme johdosta meiltä löytyy hyvät ratkaisut halleihin, oli sitten kyseessä teollisuus-, liike- tai liikuntarakentaminen. Toimitamme myös runkorakenteita yhdessä elementtitoimitusten kanssa. Usein esimerkiksi kuormitusten ja aikataulujen näkökulmasta rungon ja katon yhteistoimitus on järkevää ja kustannustehokasta.

SP Elementit – Rakentaja kiittää

Sujuva yhteistyö, asiantuntemus sekä luotettava toiminta ovat nopeatempoisessa liikerakentamisessa pääurakoitsijalle erityisen tärkeitä kriteerejä. Yhteistyö SP Elementit Oy:n kanssa sujui juuri näissä merkeissä.” – Ville Valkama, Lempäälän Rakentajat Oy

Lisää ladattavaa >>

Palvelut

Rakentajat

Toimitamme kattoelementit asennettuina suunnitelmasta toteutukseen sekä vastaamme toimituskokonaisuudestamme. Elementtiratkaisussa vahvuuksiamme ovat aikataulujen ja kustannusten pitävyys, nopeutuminen, tarkkuus ja ennakoinnin parantuminen. Mahdollistamme tehokkaan ja turvallisen rakentamisen ympäri vuoden sekä sääriskien merkittävän vähenemisen. Laadimme usein myös vaihtoehtoiset tarjoukset ja optimoimme rakenteet.

Lue lisää >>

Suunnittelijat

Tarjoamme lukuisat eri vaihtoehdot elementtien pintamateriaaleiksi niin sisä- kuin ulkopintaankin. Meiltä löytyvät myös ratkaisut hyvin eri tyyppisiin hankkeisiin oli sitten kyseessä teollisuus-, liikunta- tai liikerakentaminen. Elementtityyppejä on useita ja kun hanke on ajankohtainen niin ole yhteydessä meihin. Katsotaan yhdessä paras ratkaisu kuhunkin hankkeeseen.

Lue lisää >>

Rakennuttajat

Toimitamme elementtitoimitusten lisäksi myös laajempia kokonaisuuksia tarpeiden mukaan räätälöitynä. Toimituksemme sisältävät projektinhoitopalvelut tarjouslaskennasta aina toimitukseen asti. Pitkän kokemuksen myötä olemme hankkineet laajalti tieto-taitoa hallirakentamisesta ja vaikkapa runko- ja kattotoimitusten yhdistämisestä.

Lue lisää >>

Jätä yhteystiedot ja me kerromme lisää!

back to top button back to top button