SP Elementit – Hyödyt ja palvelut
Rakennuttajille

Hyvin oleellisen osan rakennuksen kustannuksista muodostaa runko, katto ja seinät. Optimoimalla rakenteet saadaan rakennuksen eri osat sovitettua toisiinsa kustannustehokkaasti. Ottamalla yhteyttä SP-projektinhoitoon heti hankkeen alkuvaiheessa voidaan luoda kustannustehokkaat ratkaisut rakennuksessa tapahtuva toiminta huomioiden.

SP-projektitoimitus voi olla pääurakan aliurakkana mutta varsin hyvin myös rakennuttajan erillishankintana. Kun toimitus on tuoteosakauppatoimitus asennettuna niin tällainen erillishankinta on varsin selkeä kokonaisuus moneltakin eri kantilta katsottuna. SP-halliratkaisu on nopea, vaivaton ja varma ratkaisu hallin hankkimiseksi.

Katto- ja seinärakenteiden toteuttaminen nykyaikaisilla puusuurelementeillä on myös ekologinen ratkaisu. Kun toimitukseen yhdistetään tehokkaan lämmöneristyksen lisäksi vaikkapa liimapuurunko niin lopputulos on monella tavalla ympäristöystävällinen.

SP Elementit – Rakennuttaja kiittää

Tilaamalla katon suunnitteluineen ja asennuksineen SP Elementeiltä saimme uuteen tuotantotilaan akustoivan katon helposti ja nopeasti.Toimitus sujui ripeästi, ja pitkälle esivalmistettujen sekä suurten kattoelementtien ansiosta pystyimme minimoimaan riskialttiin työmaatyön laajennushankkeessamme.” – Antti Sätilä, PKP Machining

Lisää ladattavaa >>

Palvelut

Rakentajat

Toimitamme kattoelementit asennettuina suunnitelmasta toteutukseen sekä vastaamme toimituskokonaisuudestamme. Elementtiratkaisussa vahvuuksiamme ovat aikataulujen ja kustannusten pitävyys, nopeutuminen, tarkkuus ja ennakoinnin parantuminen. Mahdollistamme tehokkaan ja turvallisen rakentamisen ympäri vuoden sekä sääriskien merkittävän vähenemisen. Laadimme usein myös vaihtoehtoiset tarjoukset ja optimoimme rakenteet.

Lue lisää >>

Suunnittelijat

Tarjoamme lukuisat eri vaihtoehdot elementtien pintamateriaaleiksi niin sisä- kuin ulkopintaankin. Meiltä löytyvät myös ratkaisut hyvin eri tyyppisiin hankkeisiin oli sitten kyseessä teollisuus-, liikunta- tai liikerakentaminen. Elementtityyppejä on useita ja kun hanke on ajankohtainen niin ole yhteydessä meihin. Katsotaan yhdessä paras ratkaisu kuhunkin hankkeeseen.

Lue lisää >>

Rakennuttajat

Toimitamme elementtitoimitusten lisäksi myös laajempia kokonaisuuksia tarpeiden mukaan räätälöitynä. Toimituksemme sisältävät projektinhoitopalvelut tarjouslaskennasta aina toimitukseen asti. Pitkän kokemuksen myötä olemme hankkineet laajalti tieto-taitoa hallirakentamisesta ja vaikkapa runko- ja kattotoimitusten yhdistämisestä.

Lue lisää >>

Jätä yhteystiedot ja me kerromme lisää!

back to top button back to top button