Close

Tulevaisuus rakentuu puusta

Muuttuvassa maailmassa arvostetaan kestävää kehitystä ja tästä syystä puu valitaan materiaaliksi rakennushankkeissa entistä useammin. Puuta käyttämällä voi pienentää hiilijalanjälkeä ja näin olla mukana tekemässä kestäviä valintoja. Kestävä kehitys kuuluu myös vahvasti yrityksemme SP Elementtien arvoihin.
Haluamme tuoda puurakentamista ja yrityksemme arvoja esille selkeästi ja kestävän kehityksen sanomaa tukien. Siksi olemme tehneet SP Elementeillä brändiuudistuksen: Tutustu uuteen ilmeeseemme nettisivujamme selaamalla.
SP Elementit - Tulevaisuus rakentuu puusta
Kuitenkaan se, että käyttämämme rakennusmateriaali puu on uusiutuva luonnonvara ei yksistään riitä -enemmänkin voi tehdä.

Me teemme parhaamme materiaalien uusiokäytössä, jotta jätettä syntyisi mahdollisimman vähän suurelementtituotannossa. Rakentamisen hiilijalanjälkeä pienentää omalta osaltaan myös tuotantohallimme lämmitysmuoto –ympäristöystävällinen maalämpö.
Lue lisää aiheesta uutisistamme mm: