Close

SP kattotoimitus onnistuu ahtaissakin paikoissa

Sasky koulutuskuntayhtymä

Saskyn koulutuskuntayhtymälle tehtiin opetustilojen laajennus rakentamalla uudisrakennus vanhojen tilojen viereen. Hankkeen katto (noin 2500m²) hoitui SP kattotoimituksena. Elementtitoimitus on yksinkertaista ja helppoa pääurakoitsijalle, koska suunnittelemme, valmistamme ja asennamme elementit paikoilleen. Kun SP Elementit hoitivat katot, niin rakennusliike sai keskittyä muuhun.

Rakennuspaikka oli ahdas ja asennustyötä oli tehtävä kolmessa vaiheessa. Hyvällä suunnittelulla ja organisoinnilla sekä yhteistyössä runkoasentajan kanssa asennus tapahtui mallikkaasti vaiheistettunakin.

Kattoelementtitoimitus on nopea tapa toteuttaa katto, sillä elementin alapinnassa on verhoilu valmiina ja yläpinnassa vedeneristekermi jo tehtaalla. Lämmöneristeenä käytetään mineraalivillaa (EcoRoof – Lue lisää tästä) tai kovia, kantavia eristeitä (ProRoof – Lue lisää tästä).