Close

SP ELEMENTIT UUDISTAA S-KETJUN LIIKETILOJA

SP Elementit toimittaa puuelementtikattoja Osuuskaupalle Pirkanmaalla. Tampereen seudulla on käynnissä useita hankkeita, joissa SP Elementit pääsee hyödyntämään osaamistaan liikerakentamisen alalla.

Yritys toimittaa katot kokonaan uusiin liiketiloihin kahteen kohteeseen Tampereelle. Upouudet S-market Hyhky sekä Sale Kämmenniemi ovat jo avanneet ovensa asiakkaille kevään aikana. Tämän lisäksi työn alla ovat parhaillaan laajennusosat Kaukajärven ja Ylöjärven S-marketteihin.

Sekä Hyhkyn S-market että Kämmeniemen Sale päätettiin rakentaa teräsrunkoisiksi puuelementeillä katetuiksi halleiksi.
SP Elementit toimittaa puuelementtikattoja Osuuskaupalle Pirkanmaalla. Tampereen seudulla on käynnissä useita hankkeita, joissa SP Elementit pääsee hyödyntämään osaamistaan liikerakentamisen alalla.

Yritys toimittaa katot kokonaan uusiin liiketiloihin kahteen kohteeseen Tampereelle. Upouudet S-market Hyhky sekä Sale Kämmenniemi ovat jo avanneet ovensa asiakkaille kevään aikana. Tämän lisäksi työn alla ovat parhaillaan laajennusosat Kaukajärven ja Ylöjärven S-marketteihin.

Sekä Hyhkyn S-market että Kämmeniemen Sale päätettiin rakentaa teräsrunkoisiksi puuelementeillä katetuiksi halleiksi.
Puuelementin paras ominaisuus on se, että katto saadaan rakennusvaiheessa asennettua nopeasti paikalleen, jolloin kosteusvaurioiden riski on minimoitu. Teräsrunko puolestaan mahdollistaa monimuotoiset runkorakenteet sekä talotekniikan sijoittamisen ristikkotilaan.

Kaukajärven ja Ylöjärven S-markettien laajennusosat rakennetaan niin ikään SP-kattoelementeistä. Puun ääntä vaimentavat ominaisuudet toimivat loistavasti kaikuvissa kauppatiloissa, joissa saattaa oleskella yhtä aikaa jopa kymmeniä ihmisiä.

Liikerakennukset suunnitellaan asiakkaan lähtökohdista

SP Elementit tarjoaa asiakkailleen kohdekohtaisesti räätälöityjä rakenteita myös liikerakentamiseen. SP elementtejä käytettäessä asiakas saa suunnitteluvaiheessa vaikuttaa varsin vapaasti esimerkiksi rungon kehäväleihin ja suuntaan sekä erilaisten räystäiden, vedeneristyksen, lämmöneristetyypin ja sisäpinnan verhoilun valintaan. Liikerakennusten suunnittelussa ja rakentamisessa on tärkeää, että asiakkaat kokevat tilan sisätiloiltaan ja arkkitehtuuriltaan miellyttäväksi.

SP Elementit toimittaa puuelementit pakettina, joihin sisältyy itse osien lisäksi tuoteosan suunnittelu ja asennus sekä yläpohjan vedeneristys. Pakettiratkaisu on paras, jos halli pitää saada käyttövalmiiksi nopealla aikataululla. Korkea valmiusaste takaa se, että asiakkaalla on tontilla pian valmis liikerakennus. Pakettiratkaisu voi olla myös laajempi jolloin toimitus sisältää puuelementtien lisäksi rakennuksen kantavan rungon.

SP Elementit tarjoaa toimivat ja hinnoiltaan kilpailukykyiset katto- sekä runkoratkaisut liikerakennuksiin.